Engelen Healing/Reading

Engelen ondersteunen en helpen je in je leven in deze Nieuwe Tijd

Guardian Angel in the Sky

Engelen en Aartsengelen zijn mooie, zeer liefdevolle, krachtige, bewuste lichtwezens die een directe afsplitsing zijn van de Bron. Engelen zijn er om je te helpen, ze zijn dienstbaar, zorgzaam en willen graag voor je klaar staan. Ze zijn er altijd voor je. Omdat wij een vrije wil hebben, kunnen zij dat alleen doen als je er om vraagt. Het maakt niet uit waar je hulp bij nodig hebt, zij ondersteunen, beschermen en troosten je met boodschappen en inzichten. Het enige wat je hoeft te doen is hulp vragen, je vraag positief te formuleren en je open te stellen voor hun aanwezigheid, advies, inspiratie en liefde.

In mijn praktijk geef ik Engelen healings en Engelen kaart reading.

Engelen healing

Een Engelen healing is een zuivere en liefdevolle manier van healing, gericht op het wegnemen van angsten, patronen en blokkades die jou hinderen en belemmeren in je leven. Tijdens een Engelen healing ben ik het doorgeefluik voor de Engelen en Aartsengelen, die aangeven welke stappen doorlopen dienen te worden om jou zo goed mogelijk bij je vraag te helpen.

Je mag ondersteuning, hulp en healing vragen bij alles waar je mee zit. Of het nu mentaal, emotioneel en/of fysiek is, zolang je vraag maar positief geformuleerd is. Het enige wat je hoeft te doen is bereid zijn om werkelijk los te laten.

engelen

Een aantal stappen waaruit een Engelen healing is opgebouwd, zijn:

  1. Verwijderen van negatieve energieën uit het lichaam en de aura
  2. Doorsnijden van belemmerende energetische en etherische koorden
  3. Verwijderen van aanvallen van jaloersheid en angst uit dit leven
    en/of vorige levens
  4. Verwijderen van belemmerende effecten van geloften, beloftes en
    Eden (karma)

Nadat de stappen zijn doorlopen volgt een afsluitende healing, worden de Chakra’s in balans gebracht en de aura gevuld met kleuren en bescherming door de Aartsengelen. Door een Engelen healing zal je meer rust ervaren, je lichter voelen en neem je scherper waar.

Nodig de Engelen uit in je leven, zij kunnen je ondersteunen daar waar je hulp bij nodig hebt.

Engelen kaart reading

Een Engelen kaart reading wordt gedaan met behulp van verschillende kaartensets van Doreen Virtue, de oorspronkelijke oprichtster van het Engelennetwerk. Tijdens een Engelen kaart reading stem ik me af op de Engelen en ben ik het doorgeefluik voor de boodschappen die de Engelen voor jou hebben. Of het nu gaat om je relatie, werk, gezondheid, sociale contacten, zielendoel, of je diepste hartenwens, de boodschappen zijn altijd liefdevol, steunend en gericht op wat voor jou welzijn de hoogst mogelijke oplossing is.

Alternatieve therapie is geen vervanging van de reguliere geneeskunst.