Wie ben ik

Mijn naam is Ann-Charlotte Zwetsloot.
Ik ben geboren en opgegroeid in het mooie Zweden.

Sinds 1987 woon en werk ik in Nederland.
In 2008 ben ik gestart met mijn praktijk harmonie in de gemeente Zoetermeer.
Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen in mijn praktijk. Ik behandel vanuit een schat aan ervaringen die ik heb opgedaan vanuit mijn persoonlijke leven, als ook uit de praktijk en de opleidingen die ik heb gevolgd.

Als energetisch therapeut zie ik het als mijn kracht om vanuit mijn hart het spirituele met het aardse te verbinden en de harmonie tussen lichaam, ziel en geest te herstellen. In mijn praktijk werk ik met verschillende holistische technieken die dit zelfgenezend vermogen activeert en het bewustzijn stimuleert. Naast het geven van therapie, verzorg ik cursussen in Nederland en in Zweden, waarin innerlijke groei en bewustzijn centraal staan.

natuur schilderen

Mijn vrije tijd besteed ik vaak in de natuur. Hier krijg ik inspiratie door, die ik vervolgens vertaal in mijn schilderijen.